ALEXANDER THE GREAT


Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Bine 7.5 Booking.com Certificat Traveller's Choice Trip Advisor Hotelul este amplasat intr-o zona linistita si frumoasa din Paphos, la o distanta de 150 m fata de plaja cu nisip. Fiind un hotel de 5 * ce ofera numeroase facilitati si servicii ireprosabile, acesta reprezinta o locatie execelenta pentru petrecerea unei vacante minunate alaturi de familie si prieteni.Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: divertisment seara, sporturi nautice pe plaja, animatori, piscina interioara si exterioara, mini golf, snorkelling, scufundari, centru Spa, inchiriere de masini si biciclete, darts, tenis de masa, biliard, sala de jocuri, centru fitness, teren de tenis.

SPA & Welness
Iin cadrul centrului Spa al hotelului exista: sauna, masaj, cada cu hidromasaj, piscina interioara, tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food
Hotelul are: restaurant A la carte cu specific asiatic (18:30-22:00, inchis de 3 ori pe saptamana, gratuit o data pe saptamana, cu pre-rezervare), restaurant tip bufet pentru cina, cu seri tematice, meniu pentru copii si live cooking (18:30-21:30), restaurant A la carte cu specific italian (18:30-22:00, exclusiv pentru adulti, gratuit o data pe saptamana, cu pre-rezervare), taverna traditionala (18:30-22:00, inchisa de 3 ori pe saptamana, gratuit o data pe saptamana, cu pre-rezervare), restaurant pentru micul dejun bufet anglo saxon (07:00-10:30) si pranz bufet bogat (12:30-14:30), bar (09:00-01:00), snack bar la piscina (10:00-19:00), bar la piscina (10:00-18:00), sala de spectacole (20:30-23:00, mini disco, spectacole de cabaret, spectacole de divertisment, deschisa de mai multe ori pe saptamana).

Localizare
Hotelul este situat la malul marii, la o distanta de 150 m fata de centrul localitatii Paphos si la 10 minute de mers pe jos fata de portul Paphos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele sunt dotate cu: aer conditionat individual, smart TV, minibar, seif, acces gratuit la internet WIFI, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei (alimentate zilnic), baie cu cada si dus, uscator de par, balcon mobilat. Camerele Deluxe cu vedere directa sau laterala spre mare au capacitate maxima de 3 persoane. Camerele Deluxe Inland View au capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti. Camerele Superior au in plus halate si papuci, VIP check-in si capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii, sau 3 adulti.