ATHENA BEACH


Descriere

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Foarte bine 8.5 Booking.com Hotelul se afla pe malul marii, la mica distanta de portul pitoresc din Paphos, situri arheologice, magazine si baruri. Statia de autobus este chiar in fata hotelului. Hotelul este alegerea ideala pentru amatorii de viata de noapte activa, dar si pentru cei care doresc sa se relaxeze pe malul marii. Spa & Wellness
Centrul SPA ofera: masaje de relaxare si terapeutice, terapii orientale, tratamente corporale, aromaterapie, thalasso terapie, tratamente speciale, sala pentru cupluri, 2 bai de aburi (una petnru nudisti), 2 saune (una pentru nudisti), sala de relaxare, pachete speciale pentru cupluri, tineri casatoriti, miri, salon de coafura, magazin cu produse Spa, piscina interioara.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: 3 piscine exterioare cu capa dulce, 1 piscina interioara, 1 jacuzzi in interior si 2 in aer liber, 1 tobogan, teren de tenis cu nocturna, tenis de masa, boccia, shuffleboard, bowls, sala de jocuri, sala de lectura, centru fitness si Spa, muzica live, spectacole si divertisment seara, programe de animatie ziua, sala pentru jocuri de carti, discoteca, lectii de dans.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Contra cost se poate solicita supliment de pensiune completa (pranz si cina) sau ultra all inclusvie (mic dejun, pranz si cina bufet, gustari in timpul zilei, inghetata, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale). Hotelul are 5 restaurante, 1 snack bar si 4 baruri. Cei care opteaza pentru pensiune completa pot servi cina si in restaurantele A la carte, beneficiind de un discount.

Localizare
Hotelul se afla pe malul marii, la mica distanta de portul pitoresc din Paphos, situri arheologice, magazine si baruri. Statia de autobus este chiar in fata hotelului. Aeroportul din Larnaca se afla la 140 km. La mica distanta de mers cu masina se afla 2 terneuri de golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Copiii au la dispozitie 2 piscine exterioare, loc de joaca pentru copii, club pentru copii (doar vara). La solicitare se pot pregati meniuri speciale pentru copii si cine servite mai devreme.