LABRANDA ISLA BONITA


Descriere

Face parte din lantul hotelier Labranda. Situat la doar 300m fata de plaja cu nisip, intr-o zona animata, cu magazine, restaurante, etc. din Costa Adeje, Tenerife. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 19 km. Camerele sunt compuse din living + dormitor. Sunt acceptate pana la 4 pers. in camera. Dispune de numeroase facilitati pt. copii, teren de joaca, centru sportiv, animatie, musica live.Drinks & Food:
Clientii se pot delecta cu preparate traditionale sau internationale, in restaurantele hotelului. “ La Bodega” este un restaurant de tip buffet. In interiorul acestui restaurant, fumatul este interzis. “Biergarten” ,specializat pe mancarurile pregatite pe gratar; “Plaza Bar”; “Acuario Disco Bar” ; “Pool Bar”, ofera bauturi si inghetata celor ce se relaxeaza la piscina.

Sport si Divertisment:
In cadrul hotelului Isla Bonita, oaspetii au posibilitatea de a se rasfata in una dintre cele doua piscine pentru adulti,. De asemenea, hotelul este dotat si cu solare, un teren de sport standard, un teren de tennis, teren de squash.

Localizare:
Hotelul Isla Bonita este situat in statiunea Costa Adeje, una dintre cele mai cautate destinatii din Tenerife. Hotelul se afla la 300 m de plaja. In apropierea hotelului, turistii pot vizita mai multe cetre comerciale, de unde pot achizitiona suveniruri. Cel mai apropiat aeroport, Reina Sofia, se afla la 20 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Isla Bonita ofera oaspetilor camere de tip double, single, triple, quad si family. Toate camerele dispun de telefon, birou, televizor, frigider, chicineta si aer conditionat.