GEORGINA INN - AGIOS SOSTIS


Descriere

 
GEORGINA INN 2*
www.georginazante.com

Localizare: situat intr-o zona linistita, inconjurat de maslini, la aprox. 100 m de plaja, la 100 m de taverne si magazine, la 11 km de Laganas in Agios Sostis

Cazare: Hotelul dispune de 25 studiouri si apartamente spatioase modern mobilate pentru un sejur confortabil , 13 apartamente (55 mp) cu o capacitate de cazare de 2-5 adulti, 12 studiouri (30 mp) cu o capacitate de cazare de 2-3 adulti. Toate camerele au urmatoarele facilitati: balcon mobilat, uscator de par la cerere, TV satelit, seif (gratuit), aer conditionat inclus in pret, baie cu cada sau dus, acces internet WIFI (gratuit), chicineta complet utilata (doar Apart 1 Bedroom), frigider.  Apart 2 Bedrooms au 2 bai, dar nu au chicineta, patut pentru infanti (la cerere, gratuit).

Servicii: demipensiune (mesele se servesc la taverna Adelfia langa hotel intr-o gradina luxurianta). Mic-dejun stil bufet (intre orele 08:00-10:00). Cina este sub forma de 5 feluri diferite (aperitive, supa sau salata, fel principal si desert sau fructe proaspete).

Facilitati: receptie, acces internet WI-FI (gratuit), piscina, casa de schimb valutar, snack bar, bar la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.