MAJESTIC HOTEL & SPA - LAGANAS


Descriere

 MAJESTIC HOTEL & SPA 4*
www.hotelmajesticspa.gr
LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul statiunii Laganas pe strada principala plina cu magazine, taverne, baruri, cluburi, la 400 m de plaja, la 4 km de orasul Zante, la 3 km de aeroport.
CAZARE: Camerele sunt spatioase, modern decorate si echipate pentru a putea caza intre 2-4 persoane, in camere duble, triple, quadruple si camere family. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat (contra cost, 5 euro/zi), seif (contra cost, 15 euro/saptamana), TV satelit LCD, telefon, acces internet WIFI (contra cost, aprox. 3 euro/ora, se plateste la fata locului), frigider, balcon cu vedere la piscina sau spre statiune, patut pentru infanti (la cerere, gratuit).
SERVICII: all inclusive: mic dejun, pranz si cina in sistem bufet la restaurantul principal, snackuri, gustari si bauturi la barul de la piscina intre orele 10:00-23:00. FACILITATI: restaurant, centru spa, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, sala de jocuri, camere de supraveghere, TV satelit, gradina, piscina, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, bar la piscina, parcare gratuita, acces internet Wi-Fi in zonele publice (contra cost, aprox. 3 euro/ora, se plateste la fata locului).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.