Akti Musson

Akti Musson 3 *
Paralia Katerini, Grecia

Localizare:Hotelul este situat in Paralia, cea mai mare statiune a Rivierei Olimpice, la o distanta de numai 70 m de plaja cu nisip auriu. Pozitiahotelului faciliteaza turistilor baile in mare, vizitarea tavernelor grecesti unde se pot servi produse proaspete direct din mare, precum si frecventareadiscotecilorsi cluburilor de noapte.
Camere: Hotelul are 58 camere camere DBL, TPL, QPL si2 suite (capacitate maxima 5 persoane). Camerele sunt spatioase, decorate modern in culori luminoase si dotate cu toate facilitatile: frigider, seif (contra-cost), TV-plasma, acces internet, telefon, A/C (contra-cost), balcon si baie cu dus si uscator de par.
Dotarea hotelului: receptie deschisa 24h, ascensor, piscina exterioara cu sezlonguri gratuite pentru oaspetii hotelului, restaurant, pool bar, cafenea cu jocuri electronice pentru copii, terasa.
Aerul conditionat (optional): se plateste la receptie (5 euro/zi/camera).Design-ul modern, facilitatile si pozitia hotelului, ospitalitatea personalului, precum si raportul excelent pret vs servicii oferite recomanda hotelul Akti Musson ca prima optiune pentru o vacanta reusita in Paralia Katerini's.