MALINA VILLAS BOROVEC


Descriere

MALINA VILLAS 3*
Categorie oficiala: 3 *

Locatie: Villele Malina sunt situate la aproximativ 2km de centrul orasului Borovets si statia de la telegondola. Sunt inconjurate de padure de pini, acestea sunt ideale pentru familii si pentru cei care se bucura de atmosfera confortabila de munte.

Cazare: Ultima renovare in 2007, cladire cu receptie si 28 vile, fiecare dintre ele pe 2 etaje. Fiecare Vila (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare sau 5 paturi normale + 1 pat suplimentar; max 6ad; suprafata aprox. 35m.p) are doua dormitoare la etajul superior (unul cu pat dublu si celalalt cu doua paturi) sau ambele cu doua paturi si la primul etaj este living-ul cu o canapea extensibila, zona de relaxare si chicineta (masa, ustensile, plita, cuptor, frigider). Vilele dispun de incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, mocheta; baie cu dus; terasa cu o banca. Tavanul de la etajul superior este inclinat.

Masa: mic dejun sau demipensiune. Mesele sunt in restaurantul "Yagoda", care se afla in vile "Yagoda", cu acces din strada.

Facilitati: Receptie cladire separata,cu depozitare a lucrurilor de valoare in casete speciale de inchiriat la receptie (cu plata), Wi-Fi in zona receptiei (cu plata), sala de internet (cu plata). Oaspetii de la vilele "Malina" pot folosi (cu plata) la restaurantul "Yagoda" situat peste strada.

Copii: Patuturile (la cerere, gratuit), scaune Restaurant "Yagoda" (gratuit), loc de joaca pentru copii.

Servicii cu plata: Transport la statia de telegondola & centrul statiunii; sala de internet, tenis de masa; sauna (in "Yagoda"), alte servicii.

Animale de companie: Acceptate cu confirmare din partea hotelului si la un cost suplimentar.

Parcare: Parcare exterioara – gratuita pentru oaspetii hotelului.

Website-ul hotelului: www.borovetz-resort.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.