Descriere

Hotelul Delta face parte din grupul hotelier CoHotels si este situat in statiunea Jupiter la numai 50 de metri de plaja. Hotelul se distinge prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite in cadrul unui complex hotelier in care regasiti confortul si relaxarea unui sejur ideal, fie ca sunteti in vacanta, fie la evenimente sau intalniri de afaceri.
Turistii se pot bucura de calitatea unor spatii de cazare generoase si atent reconcepute pentru ei in oricare din cele 330 de camere ale hotelului, de traditia unui serviciu impecabil in oricare dintre restaurante, terase sau baruri si de exclusivitatea unor variate servicii hoteliere si oferte de agrement in cadrul complexului sau in vecinatatea acestuia.

Localizare
Hotelul Inter este situat in statiunea Jupiter, la 50 m de plaja, la 100 m de lacul de agrement Tismana, la 7 km de Mangalia si la 42 km distanta de centrul orasului Constanta.

Distante
- 7 km de centrul orasului Mangalia
- 42 km de centrul orasului Constanta
- 100 m de lacul de agrement Tismana
- 50 m de plaja

Puncte de interes
- Hipodromul de la Mangalia- Edificul Bizantin din Mangalia
- Moscheea Esmahan din Mangalia
- Muzeul de Istorie si Arheologie Mangalia
- Muzeul Marinei Mangalia
- Portul Turistic Mangalia

Facilitati
Restaurant Delta: Un loc care atrage printr-un stil propriu, cu o capacitate de 400 de locuri la interior si dotat cu aer conditionat. Pe perioada sezonului de vara te surprindem cu muzica live, spectacole si reprezentatii speciale cu prezentari moderne si clasice si programe de dans, subliniate de preparate speciale si o selectie de vinuri rafinate. Rezultatul este o combinatie perfecta intre felurile de mancare modern-clasice, atmosfera calda si prietenoasa si servirea impecabila.
Cucina italiana: Cea mai buna mancare italiana din sudul litoralului. Relaxeaza-te si bucura-te de atmosfera primitoare creata in mijlocul unui spatiu verde special amenajat si de serviciile ireprosabile ale bucatarilor italieni care iti prezinta specialitatile zilei si te ajuta in alegerea unui meniu pe gustul tau.
Pizzeria: Lasa-te ispitit de atmosfera si specialitatile oferite pe terasa restaurantului nostru, un loc ce emana o caldura aparte. Te imbiem cu cea mai variata bucatarie pescareasca din sudul litoralului romanesc si cu cele mai diverse feluri de pizza, preparate dupa retete originale. In plus, pizza este coapta in cuptor cu lemne ceea ce ii confera o savoare deosebita.
Vei indragi cu siguranta preparatele autentice si aromele mancarurilor traditionale si nu mica va fi surpriza cand vei viziona, in timp ce savurezi felul preferat, spectacole cu muzica live si reprezentatii speciale cu prezentari moderne si clasice si programe de dans.
Piano Bar: Acesta este locul in care vrei sa te afli daca doresti sa te relaxezi. Situat in imediata vecinate a receptiei,piano bar-ul Delta este un loc unde oaspetii hotelului nostru se simt special prin atmosfera intima si relaxanta creata prin muzica live si serviciile personalizate si prietenoase oferite. Cockteilurile sofisticate acompaniate de acordurilor muzicii cafe concert te vor incanta cu siguranta. Barul dispune de un ecran de proiectie de 1.5x1.5 m, unde se transmit principalele evenimente sportive nationale si internationale.
Beach Club: este situat in imediata vecinatate a plajei si este dedicat exclusiv clientilor CoHotels.
Hotelul mai ofera urmatoarele facilitati si servicii: parcare pazita 24/24 (contra cost), schimb valutar, rent-a-car, room service, asistenta medicala (contra cost), seif la receptie, acces internet (contra cost), transport bagaje, plaja cu bar, animatie si hostess pe durata zilei, sporturi nautice (contra cost), intrare gratuita la piscina hotelului California.

Facilitati copii
Pentru o zi de neuitat, in atmosfera magica a copilariei, Baby-land ii invita pe cei mici sa se imbarce alaturi de noi pentru o calatorie plina de surprize, in lumea magica a jocurilor.
Baby Land este situat in statiunea Jupiter, in cadrul complexului nostru, intr-un parc de 2700 mp in aer liber si ofera copiilor emotia descoperirii unor noi aventuri intr-un loc de joaca cu standarde ridicate de confort si siguranta si cu intreaga suprafata acoperita cu protectie spongios pentru a preveni loviturile.
Parcul ii va surprinde pe micuti cu tobogane cu apa, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil pentru echipe de 4-6 jucatori, saltea gonflabila pentru sarituri si alte spatii cu design special.
Nu trebuie sa va faceti nici o grija in ceea ce priveste siguranta celor mici. Personalul nostru este special ales pentru a se ocupa de micuti, iar jucariile sunt concepute astfel incat accidentele sa fie excluse.
Parintii pot supraveghea copiii de langa locul de joaca, unde echipa Baby Land, ii pot servi cu cafea, capuccino, inghetata , racoritoare, sucuri proaspete sau pot profita din plin in acest timp de linistea si confortul unei vacante speciale optand pentru serviciul de baby-sitting.

Gradinita cu baby sitting
- Gratuit, zilnic intre 12 a 23.

Clubul Copiilor a Gratuit pentru toti turistii Cohotels:
Casa cu Povesti a pe scena instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.

Centrul de Balet si Dans - cursuri de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara.

Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru - pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels, amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile unde o echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah si darts.

Parcul copiilor (Baby Land) - in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, veti gasi noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, circuit masinute electrice. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

Program club copii:
duminica-vineri
9:00 - 11:30 - Program de animatie si concursuri pe plaja copiilor
16:00 - 17:30 - Balet & Dance center, ateliere de creatie
17:30 - 18:30 - Scoala de magie
18:30 - 20:00 - Program de animatie si concursuri la Baby Land
20:00 - 21:00 - Spectacol Teatru pentru copii
21:00 - 22:30 - Petrecere pentru copii la Baby Land

sambata

9:00 - 11:30 - Program de animatie si concursuri pe plaja copiilor
16:00 - 17:30 - Balet & Dance center, ateliere de creatie
17:30 - 18:30 - Scoala de magie
18:30 - 20:00 - Program de animatie si concursuri la Baby Land
20:00 - 21:00 - Spectacol premiere
21:00 - 22:30 - Petrecere pentru copii la Baby Land



Camere
Hotelul are 330 de camere, dintre care 325 duble standard (190 cu pat matrimonial si 135 cu paturi twin) si 5 apartamente.

Tipuri camera
Dubla Standard a 325 total
Apartament a 5 total

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie cu dus, frigobar, aer conditionat individual, televiziune prin cablu, telefon linie directa si au vedere la mare sau la gradina.

Altele
Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):
- primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare
- primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la pensiune completa daca parintii achizitioneaza pensiune completa (pentru copii se va comanda din meniu special, gratuit).
-copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Nu sunt acceptate animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.