CLUB SANTA PONSA


Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Hotelul amplasat intr-o zona uimitoare, pe varful unui deal, cu vederi panoramice spre golful Santa Ponsa si inconjurat de gradini extinse si de pini, se afla la numai 6 minute de mers pe jos fata de plaja. Hotelul ofera transfer la plaja de luni pana sambata. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa. Drinks & Food
Hotelul ofera all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, gustari intre 12:00-16:00, cafea, ceai si prajituri intre 16:00-18:00, bauturi alcoolice si non alcoolice locale intre 10:00-23:00. Hotelul are un restaurant, bar, snack bar. La solicitare, se ofera pranz la pachet.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: mini golf, snorkelling, squash, scufundari, ciclism, drumetii, darts, tenis de masa, biliard, teren de golf (la 3 km), teren de tenis, piscina exterioara, piscina interioara, , solarium, sauna, centru fitness.

Localizare
Situat langa o artera principala, hotelul este la 300 m de centrul orasului Santa Ponsa cu numeroasele sale magazine, baruri, restaurante si cluburi de noapte. Plaja cu nisip este la 900 m. Statia de autobus se afla la 50 m de hotel, iar aeroportul din Palma este la 30 km. Hotelul ofera transfer la plaja de luni pana sambata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, camera pentru bagaje, seifuri, loc de joaca pentru copii, parcare publica, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, snack bar, mini golf, snorkelling, squash, scufundari, drumetii, inchiriere biciclete, darts, tenis de masa, biliard, teren de golf (la 3 km), teren de tenis, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, piscina exterioara, piscina interioara, solarium, sauna, centru fitness.