H10 PLAYAS DE MALLORCA


Descriere

Bine 7.7 Booking.com Hotelul este situat in partea de sud vest a insulei Palma de Mallorca, in statiunea Santa Ponsa, la o distanta de 30 km de aeroport, la 300 m de centrul turistic, la 40 m de plaja. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa. Spa & Wellness
Centrul SPA are jacuzzi, sauna si baie turceasca.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet, sau demipensiune (cina bufet). Hotelul dispune de restaurant, bar in hol si snack bar la piscina.

Sport si divertisment
Oaspeti hotelului au la dispozitie piscina exterioara, centrul Spa, solarium, centru fitness, sauna, programe de divertisment seara, club pentru copii, animatori, scufundari, drumetii, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, teren de golf (la 3 km).

Localizare
Resortul este situat in partea de sud vest a insulei spaniole Palma de Mallorca, in statiunea Santa Ponsa, la o distanta de 30 km de aeroportul orasului Palma, la 300 m de centrul turistic, la 40 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul cu 212 camere ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, camera pentru bagaje, spalatorie, curatatorie, calcatorie, inchiriere masini, seifuri, lift, supravegherea copilului, restaurant, bar, snack bar, acces gratuit la internet WIFI, parcare (este nevoie de rezervare, 6 euro/zi), piscina exterioara, centrul Spa, solarium, centru fitness, sauna, programe de divertisment seara, club pentru copii, animatori, scufundari, drumetii, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, teren de golf (la 3 km).