ALPIN RESORT HOTEL

   Poiana Brasov, Romania


Descriere

Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii.

Info: Elegant, cu atmosfera prietenoasa, potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism, precum si pentru familii, Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti. Eleganta si calitatea serviciilor completeaza perfect cadrul natural in care se afla hotelul. Si cum stim ca timpul tau este valoros, dorim sa iti oferim aici o experienta unica, total dedicata confortului tau, care sa iti bucure toate cele 5 simturi!

Camere: Alpin Resort Hotel, reamenajat si modernizat complet in perioada 2005-2007, este unitatea cu cea mai mare capacitate de cazare din Poiana Brasov si un adevarat reper in peisajul turistic al statiunii montane, cu peste 35 de ani de experienta si excelenta in domeniu.

Un etalon in materie de calitate si lux, hotelul dispune de o aripa rezidentiala, insumand nu mai putin de 700 de locuri de cazare si oferind servicii de 5 stele in apartamente, camere duble executive si standard, toate cu vedere asupra panoramei magnifice a orasului.

Apartamentele dispun fiecare de doua dormitoare – twin si matrimonial –, complet separate, cu baie proprie cu jacuzzi, living si terasa comuna, minibar, LCD, telefon si internet Wi-fi sau prin cablu. Confortul si eleganta sunt garantate de mobilierul din lemn masiv, ce completeaza perfect designul impozant al unitatii.

Restaurant: Savurati un meniu ,,gourmet' la dejun sau cina, in acordurile muzicii si ambientul rafinat al Noului Restaurant ,,À Propos”, deschis in vara anului 2010! Gastronomia franceza si mediteraneana, desavarsita de buchetul vinurilor nobile, sunt recomandate de somelierul casei, toate acestea intr-un decor elegant al carui design se armonizeaza perfect cu privelistea pe care o ofera asupra muntilor.

Noul restaurant Forest Lounge - vin fiert si tuica fiarta din partea casei, la comenzi à la carte, preparate pregatite in fata oaspetilor. Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat in stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane, ce combina spatiile deschise cu separeuri discrete, oferind intimitate si confort.

Facilitati: Unicul club din Poiana Brasov, Club Vogue, deschis in 2012 - DJ reident, DJ invitati, cea mai buna muzica, laser show!

Servicii gratuite: internet wireless, parcare, receptie deschisa non-stop

Servicii cu plata: room service, pranz la pachet, inchirieri auto, serviciu de transfer, spalatorie, serviciu de calcatorie, fax / copiator

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Atractii in zona: Piata Sfatului din Brasov, Biserica Neagra din Brasov, Poarta Schei, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.