KRISTALL APARTMENT


Descriere

Appartment Kristall ***
Zell am See

Descriere Apartamente
O cladire de apartamente, mobilate confortabil, intr-o locatie ideala de ski, in centrul cartierului Schuttdorf al statiunii Zell am See.
Piscina publica interioara se afla la 3 km distanta, iar centrul comercial la 200 m. Aeroportul din Salzburg este situat la 80 km de hotel, gara este situata la 2.5 km, distanta pana la ghetarul Kitzsteinhorn este de 8 km, partia de schi fond este la 800 m de hotel.

Facilitati
Receptie, salon, colt de internet gratuit in hol, WI-FI( cu taxa), camera incalzita pentru depozitat schiurile, lift, parcare gratuita, mic dejun la cerere.
Wellnes: inclus: piscina interioara( 9 x 4 m), sauna de 6 ori/saptamana, sauna cu infrarosu de 6 ori/saptamana.
Cu taxa: solar, masaj.
Divertisment: tenis de masa. Animalele nu sunt permise.
Pentru copii: camera de joaca, scaune speciale- deisponibile gratuit, la cerere.

Camere
Apartamentele sunt echipate cu bai proprii cu cada/ dus/toaleta, uscator de par, canapea, TV cablu, seif gratuit, bucatarie, cuptor electric/cu gaz, filtru de cafea, cuptor cu microunde, living-dormitor, frigider, masina de spalat la cerere. Unele apartamente au balcon/terasa. In apartamente nu se fumeaza.
Apartamentele cu 3 camere ( 55 mp) au 6 paturi, 2 camere duble, 1 living cu pat dublu( canapa pentru doua persoane), bucatarie, baie cu cada/dus/Wc.Unele au balcon.
Apartamentele cu 2 camere( 40 mp), au 4 paturi, balcon, 1 camera dubla, 1 camera de zi cu canapea, bucatarie, baie/dus.
Apartamentele cu 7 paturi( 60 mp) au 1 dormitor cu pat dublu, 1 dormitor cu 3 paturi, 1 sufragerie/ dormitor cu 1 pat dublu si canapea si bucatarie, baie/dus/Wc. Unele au balcon.

Masa
Self catering: suplimente mic dejun bufet, la cerere, serviciu de panificatie la comanda.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.