GRECOTEL CORFU IMPERIAL

de la
2609 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Grecotel Corfu Imperial este construit pe o peninsula privata cu vedere la Marea Ionica si are trei plaje de nisip.
Localizare: Pe plaja, la 9 km de orasul Corfu, resortul oferind doua transferuri pe zi catre capitala insulei.
Dotari camere: Cele aproximativ 300 de camere luxoase inclusiv suite vile dispun de aer conditionat, seif, telefon, balcon sau terasa, mini bar, uscator de par, papuci, halat.
Facilitati hotel: La Corfu Imperial se poate lua masa in decoruri selecte pe malul marii, savurand mancaruri preparate de bucatari premiati. Restaurantul gastronomic Aristos ofera preparate grecesti si mediteraneene a la carte. Oaspetii pot servi o bautura dupa cina la lounge bar, la cocktail bar sau la barul de la piscina. Pentru cumparaturi, exista la hotel un magazin de bijuterii, un butic de haine si un salon de coafura. Echipa de divertisment a hotelului ofera o varietate de activitati, de la gimnastica de inviorare, aerobic si jocuri pe plaja pana la lectii de dans, seri festive si seri muzicale inspirate din traditia bogata a insulei. Alte facilitati: Piscina exterioara si interioara, centru spa.
Clasificarea oficiala: 5*; Clasificarea tour-operatorului: 5*
Web site: www.corfuimperial.com www.grecotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.