Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
278
Tarif / 1 camera
Vezi camere

Descriere

Servicii incluse:
Pachet de 3 nopti cu mic dejun la hotel Ephesus / Similar in zona Laleli/Aksaray
transport autocar - clasificat pentru curse internationale, pentru imbarcare din Bucuresti
(pentru imbarcare din alte orase se percepe un supliment), insotitor de grup din partea agentiei.
BONUS - Tur Ecumenic - Biserica Romaneasca si Patriarhia Ecumenica de Constantinopol.
BONUS - Vizita in Piata Taksim (Dupa vizita la Insula Printilor).

Program - pentru Pachetul de 3 nopti:
Ziua 1- Plecare din Cluj Napoca catre Istanbul pe traseul: Turda - Aiud - Alba Iulia - Deva- Sebes - Sibiu - Brasov - Ploiesti- Bucuresti. Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.

Ziua 2 - Sosire in Istanbul. Cazare la hotel situat in zona Laleli/ Aksaray si timp liber pentru odihna. Dupa amiaza - Optional Croaziera pe Bosfor (15 Euro/persoana) cu ghid autorizat. Veti avea ocazia sa admirati atat malul european cat si cel asiatic al Istanbulului, podurile construite peste stramtoarea Bosfor.

Ziua 3 - Dupa micul dejun - Optional - Tur pietonal de oras cu ghid local (10 Euro/persoana) cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale orasului de pe doua continente, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hipodromul, Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi. Dupa terminarea turului pietonal suntem invitati la o prezentare de haine de piele la o fabrica renumita in Istanbul unde se realizeaza haine de calitate deosebita la preturi avantajoase. Alternativ - timp liber pentru descoperirea orasului pe cont propriu sau shopping in Marele Bazar. Optional - Seara Turceasca - 35 Euro/persoana.

Ziua 4 - Optional - Croaziera la Insula Printilor Buyuk Ada - 40 Euro/persoana. Tariful include: transport si vapor, turul insulei cu trasura si BONUS - masa de pranz si vizita in Piata Taksim.
Dupa micul dejun vom merge cu transport local/autocar spre ferryboat. Mergem cam o ora si jumatate pana la ultima insula si cea mai mare Buyukada. Se face turul insulei cu trasura . Oprim la punctul de belvedere pentru a admira minunata panorama asupra orasului Istanbul si a insulelor. Continuam plimbarea cu trasura si inainte de plecare avem timp liber pentru cumparaturi. Ne imbarcam pe ferry boat si ne intoarcem in Istanbul. Ne indreptam spre zona Taksim unde vom servi masa de pranz (inclus in pretul excursiei) la un restaurant cu specific turcesc si apoi vom vizita un magazin de suveniruri traditionale si dulciuri de calitate: rahat turcesc, baclava, kataif, ceaiuri de diferite sortimente si condimente. Dupa pranz, timp liber in zona Taksim- km 0 si zona comerciala, faimoasa pentru multitudinea si diversitatea magazinelor.

Ziua 5 -Dupa micul dejun pornim in Turul Ecumenic (BONUS din partea agentiei).Vom vizita Biserica Romaneasca Sf. Paraskevi unde se aduna comunitatea romaneasca din Istanbul. Apoi vom merge mai departe catre Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, un loc de mare importanta ce constituie in mod simbolic cea mai inalta autoritate canonica a lumii crestin-ortodoxe. Dupa terminarea vizitei - Plecare catre Romania. Sosire la Bucuresti in jurul orei 00.00, Sibiu- in jurul orei 05.00, Deva- in jurul orei 08.30, Cluj - in jurul orei 09.30 in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii neincluse:
Supliment pentru imbarcare din Ardeal - Transfer pentru minim 4 persoane
Cluj Napoca, Turda, Aiud, Alba Iulia, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov, Ploiesti - 25 EUR/pers

-Excursiile optionale:
Croaziera pe Bosfor - 15 euro/pers, Insula Printilor- 40 euro/pers, Seara Turceasca-35 euro/pers
-Biletele de intrare la muzee si alte obiective turistice - Pachet: Moscheea Albastra, Biserica Sf. Sofia, Palatul Topkapi- bilete de intrare la obiective , ghid local si casti - aproximativ 120 lire/persoana.
-Tur pietonal cu ghid local autorizat pentru vizita ghidata in interiorul obiectivelor turistice - Palatul Topkapi, Moscheea Albastra, Biserica Sf. Sofia, Hipodromul (10 euro/persoana)
-Cheltuieli personale , asigurarea Travel (Storno si Medicala - 79 lei/pers- se poate incheia la agentie)

Reduceri si Suplimente :
Reducere loc in camera TPL - 10 EUR/pers Supliment camera SGL - 50 EUR/pers
Copii 0-6.9 ani in camera cu 2 adulti: GRATUITATE
Copii 7-11.9 ani in camera cu 2 adulti: 30 EUR reducere/copil
Note: Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania
Sejur de 3 nopti pentru
Camera
Masa
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare

Camera Dubla   

Camera Dubla   

Locatie