Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REVELION 2020 Balkan Hellas


Descriere

Program REVELION 2020

Ziua 1 – 28.12.2019 – Sambata
Plecare din Sibiu spre Grecia la ora 16:00.
Traversarea Bulgariei noaptea.

*Cluj - Napoca, *Tg Mures, *Turda, * Alba Iulia, *Aiud, *Deva, *Sebes, Sibiu, Fagaras, Brasov, Campina, Ploiesti, *Pitesti, *Ramnicu Valcea, Bucuresti, Giurgiu. *Oradea, *Arad, *Timisoara,*Lugoj, *Caransebes, *Orsova,*Drobeta, *Calafat.

*supliment imbarcare 25 eur/persoana.Se efectueaza transfer pentru minim 4 persoane. In caz contrar turistii se vor deplasa pe cont propriu pana la cel mai apropiat punct de imbarcare de pe ruta autocarului

Ziua 2 – 29.12.2019 – Duminica
Sosire in Grecia dimineata. Bonus – Tur de Salonic –panoramic si pietonal (aprox 3 ore). Vom vedea Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru ( Moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir), Biserica Sf Sofia. Plecare spre Leptokarya. Cazare la Hotel Balkan Hellas ***.

Ziua 3 – 30.12.2019 - Luni
Mic dejun la hotel. Optional excursie la Manastirile de la Meteora ( se viziteaza un atelier de icoane bizantine si 2 manastiri din ansamblul monahal de la Meteora – Manastirile Varlaam si Roussanou) – 25 EUR/pers. Intoarcere la hotel in Leptokarya in jurul orelor 18:00.

Ziua 4 –31.12.2019 – Marti
Mic dejun la hotel . Vizita orasului Katerini – timp liber pentru shopping / plimbare in centrul orasului impodobit de sarbatoare si in parcul orasului unde se organizeaza anual un frumos Targ de Craciun. Retur la hotel in Leptokarya.
Seara, cina festiva si Petrecere de Revelion. La Multi Ani 2020!

Ziua 5 – 01.01.2020- Miercuri
Mic dejun la hotel. In jurul orelor 12:00, plecare in excursie la Muntele Olimp (orasul Litochoro , canionul Enipeas si cada
lui Zeus* – in functie de conditiile meteo, Manastirea Sf Dionisie al Olimpului) & Excursie la Manastirea Sf Efrem Sirul
(Kontariotissa).

Ziua 6 – 02.01.2020- Joi
Dupa micul dejun , check out si plecare spre Romania. Pe traseu, oprire pentru vizita la Manastirea Souroti, la
Mormantul Sf. Paisie Aghioritul. Continuarea traseului spre Romania; sosire la Sibiu vineri dimineata (03.01.2020), in
functie de trafic si formalitatile vamale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie