Parthenon Art Hotel

de la
566  517 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Parthenon Art 3*+ este construit in stil authentic grecesc si ofera toate serviciile pentru a va putea petrece un concediu reusit intr-o atmosfera calda si prietenoasa.Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 26 camere renovate distribuite intr-o singura cladire. In toate camerele exista baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, aer conditionat (inclus in pret), incalzire centralizata, minifrigider (gratuit), radio, balcon. Camerele duble au o suprafata de 25 mp.

Facilitati hotel
Hotelul Parthenon Art 3*+ dispune de receptie, salon pentru mic dejun, restaurant (se servesc preparate din bucataria greceasca si europeana), bar, sala de conferinte, acces Wi-Fi in lobby si la receptie gratuit, spalatorie, casa de schimb valutar, inchirieri de masini, terasa, parcare publica gratuita (la aproximativ 100 m), seif la receptie (contra cost). Plaja: Plaja publica lata si cu nisip fin se afla la 30 metri de hotel, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).

Localizare
Hotelul Parthenon Art se bucura de una dintre cele mai bune locatii din statiunea Olympic Beach, fiind situat la doar 30 de metri de plaja si in apropiere de magazine care va vor oferi o gama larga de produse. Hotelul se afla la 105 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.