Makryammos Bungalows


Descriere

Locatie:
La 2 km de portul Limenas, în insula Thasos, la 16 km de portul Prinu, la 40 km de orașul Kavala, la 220 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic, la 14 km de aeroportul "Megas Alexandros" din Kavala.Hotelul a fost parțial renovat în 2017-2018.

Recomandari:
Hotelul este construit in stilul arhitectural traditional al insulei, plaja cu nisip. Este format din bungalouri situate intr-o padure de pini. Cadru natural magnific, vedere spre mare. Camerele sunt spatioase, design elegant, restaurante si baruri, programe de divertisment, acces gratuit la internet, o mica gradina zoologica, un mini club pentru copii. O alegere ideala pentru o vacanta in familie.


Descriere camere:
Total 206 camere: Hillside Doubles Promo Partial Sea View (~ 25 mp), Hillside Double Room Partial Sea View (~ 25 mp), Hillside Family Rooms max. 4Pax Partial SV (~ 25 mp), Deluxe Double ( ~26 mp), Superior Doubles (~ 25-30 mp), Superior Junior Suites (~ 42 mp), Superior Family Suites (~ 44 mp), Suites Deluxe SF (~ 45 mp)

Facilitati camera: podele de marmura, aer conditionat (cald / rece), telefon direct, TV prin satelit, canale de muzica, seif electronic (gratuit), facilitati ceai/ cafea, frigider, baie (dus), cada (unele camere Superior), uscator de par, set de baie, balcon / terasa, acces gratuit internet Wi-Fi.

Toate camerele Hillside sunt situate la ~ 250 m de mare. Renovate în iarna 2017-2018.

Hillside Doubles Promo Partial Sea View: camera dubla standard.
Hillside Double Room Partial Sea View: Vedere dublă parțială cu vedere la mare/ spre deal, renovată în 2018. Pat dublu sau paturi twin combinate. TV prin satelit, internet Wi-Fi, set pentru ceai și cafea, aer condiționat.
Camerele sunt situate pe deal, la 250 de metri de mare. Mini-autovehiculul clubului circula pe teritoriul hotelului.
Hillside Family Room max 4 pax Partial Sea View: camera renovata, 2 paturi de o persoana sau pat dublu și pat supraetajat BunkBed sau 2 paturisingle pentru copii (max. 12 ani). Toate camerele Superior au fost renovate în timpul iernii 2016-2017. Situate la ~ 100-200 m de mare.
Superior Double - Complet renovate în 2017. Distanța de mare: intre 100 m si 200 m. 2 paturi single, combinate.
Deluxe Double Room O canapea extensibila suplimentara. 32'' LED TV, acces gratuit la internet Wi-Fi, ventilator de tavan, aer conditionat, doua telefoane (unul - in baie), baie (dus), set ceai/ cafea, plase de tantari la ferestre, umbrela si sezlonguri pe plaja - gratuit (la receptie - pe baza de voucher).
Superior Junior Suite: Camere renovate, plan deschis. Canapea extensibilă și pat dublu, umbrelă și șezlonguri (set) pe plajă - gratuite (pe baza unui voucher eliberat la recepție). Situate intre 100- 200 m de mare.
Superior Family Suite: Camere moderne. 2 dormitoare. Un dormitor cu un pat dublu, un al doilea dormitor pentru copii cu 2 paturi de o persoană, o canapea, 2 televizoare, o umbrelă și scaune de plajă (set) pe plajă - gratuite (pe baza unui voucher eliberat la recepție). Situate intre 100- 200 m de mare.
Suite Deluxe - Situate pe prima linie de la mare. Dormitor cu pat dublu, cameră de zi cu 2 paturi standard de o persoană, facilități pentru prepararea de ceai / cafea, umbrelă și șezlonguri pe plajă - gratuite (pe baza unui voucher eliberat la recepție).Tipul de pat suplimentar este un pat pliant/ tip fotoliu.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.