Descriere

Vila Elisabeta se bucura de una dintre cele mai bune amplasari din insula Thassos, in statiunea Golden Beach, asigurandu-va o vacanta linistita la malul Marii Egee. Portul din Limenas se afla la aproximativ 15 km distanta, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.Facilitati camere
Camerele spatioase, de 2 sau 3 locuri sunt mobilate cu gust si au in dotare chicineta complet utilata cu vesela necesara si plita electrica, TV, aer conditionat (contra cost - 5 €/zi/ camera), mini-bar si balcon.

Facilitati vila
Vila Elisabeta ofera servicii in regim self-catering, gradina, parcare. In zona se gasesc numeroase taverne de unde turistii pot gusta din preparatele traditional grecesti.

Plaja
Plaja Golden Beach este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos, fiind premiata cu 2 Steaguri Albastre. Plaja este lata cu nisip, exista baruri si taverne si este amenajata cu umbrelute si sezlonguri contra cost.

Localizare
Vila Elisabeta este situata in nordul insulei Thassos, intr-un paradis verde al statiunii Golden Beach, chiar pe plaja cu nisip fin. Portul din Limenas se afla la aproximativ 15 km distanta, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

AC ( aer conditionat )

Locatie