Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chisinau - Odessa - Cetatea Alba

Descriere

Destinatie: Odessa

Perioada: 25.05 - 28.05.2018 (3 nopti/4 zile)
Pret: 159 EURO
Supliment single: 80 EURO
Grup minim: 30 pers.
 
IMBARCARI DIN:
Bacau, Vaslui
 
TRANSFER GRATUIT (la cerere):
Suceava, Falticeni, Botosani, Pascani, Iasi, Tg. Frumos, Roman, P. Neamt, Tg. Neamt, Onesti, Focsani
 
PRETUL INCLUDE
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*
- Transport autocar licentiat
- City-Tour: Chisinau, Cetatea Alba, Odessa
- Ghid vorbitor de limba romana
 
NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Taxele de intrare obiective turistice
- Asigurare medicala si storno
- Alte servicii decat cele mentionate
 
OPTIONAL
- Excursie cramele Cricova - 29 EURO

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 46 zile inaintea plecarii;
60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Itinerariu

Ziua 1

Ora 05:00 plecare din Bacau, parcare Stadion Municipal, spre Odessa. Tranzitam Republica Moldova si facem un scurt popas la Manastirea Capriana - una dintre cele mai vechi manastiri din Republica Moldova. Este situata in zona centrala a tarii, la aproximativ 40 km nord-vest de Chisinau. Este considerata de multi istorici, ultimul bastion al arhitecturii voievodale din Republica Moldova, apartinand spatiului cultural romanesc. Ne continuam deplasarea cu vizitarea Cramelor Cricova - Orasul Subteran , care are aproape 100 de kilometri de galerii utilizate pentru intreg procesul de fabricatie al vinurilor linistite si al spumantului Cricova. Dupa degustarea de la crame ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre Odessa. Traversam Nistru si poposim in orasul situat la malul Marii Negre, important port maritim si al patrulea oras ca marime din Ucraina. Cazare in Odessa.

Ziua 2

Tur pietonal si cu autocar in Odessa unde vom vizita Portul Maritim, unul dintre cele mai importante din tara, Muzeul Maritim si Acvariul. Parasim zona de Port si ne indreptam spre Parcul Shevcenko, cea mai mare zona verde din oras, statuia Ducelui Richelieu sau ducele de bronz cum este denumit, Opera, Muzeul Alexandr Puskin, cel mai important institut cultural din oras. Dupa-amiaza ne retragem pe strada Deribasovskaya, celebra strada plina de evenimente, targuri, festivaluri si magazine. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.

Ziua 3

Ne indreptam spre statiunea Zatoka asezata la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Trecem peste Stramtoarea Tarigradului, iar la Limanul Nistrului vizitam Cetatea Alba. Asezata intr-un loc de importanta strategica, cetatea isi are atestarea arheologica inca din antichitate. Parasim si calatorim spre Chisinau, unde incepem vizitarea cu un tur de autocar. Vom admira Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, principala artera a orasului, Arcul de Triumf, statuia lui Stefan cel Mare, Aleea Clasicilor, Parlamentul si Catedrala Mitropolitana. Cazare in Chisinau.

Ziua 4

Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale si pentru ultimele cumparaturi. La pranz ne imbarcam in autocar pentru drumul spre casa. Ajungem la orele serii, in functie de formalitatile vamale.