SHERWOOD BREEZES

de la
1770  1420 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sherwood Breezes Resort 5*

Concept: Ultra All Inclusive
Anul ultimes renovari: 2014
Suprafata 33.000 mp.

Hotelul Sherwood Breezes Lara se afla la 10 km distanta de Aeroportul International Antalya la 12 km de orasul Antalya, pe malul marii. Construit in 2005 si renovat recent, resortul are o suprafata de 33.000 mp si este format din doua corpuri fiecare cu cate 8 etaje, majoritatea camerelor avand vedere directa sau partiala la mare.
Facilitati hotel: restaurant principal, meniuri dietetice, meniuri vegetariene, 8 restaurante din care 3 restaurante A l'a Carte (Italian si Turcesc- necesita rezervare in prealabil si sunt gratuite o data in timpul sejurului), 14 baruri, o patiserie, 8 piscine exterioare (dintre care 2 au topogane atat pentru adulti cat si pentru copii), 2 piscine interioare, sezlonguri, umbrele si prosoape atat la piscine cat si la plaja, plaja cu nisip, servicii medicale, centru spa, centru commercial si cinema, centru de inchiriere masini, parcare, serviciu de schimb valutar, coafor, spalatore, 2 sali de conferinta.
Facilitati pentru copii: mini club (5-12 ani), club teenage (13-17 ani), loc de joaca, meniuri speciale pentru copii, scaune speciale in restaurant, patuturi, baby sitting (la cerere contra cost), piscine pentru bebelusi, pachetel speciale pentru bebe.
Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camera:
372 camere standard (din care 2 camere pentru persoane invalide, 29 mp);
45 connected family room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa: pat pentru 2 persoane si 2 paturi separate, 2 bai, 2 TV, 57 mp);
17 camere junior family cu o camera (pat pentru 2 persoane sau 2 paturi separate separate printr-un perete mic, 35 mp);
14 Standard Suite (dormitor cu pat pentru 2 persoane si zona de relaxare, dressing, baie cu Jacuzzi si dotari VIP, 46 mp)
Nottingham Forest Suite (care include camere King Richard Suite, Little John Suite, Maid Marian Suite):
1 King Richard Suite cu 4 camere (sufragerie cu minibucatarie, 2 dormitoare, unul cu French bed, iar altul cu twin bed, aer conditionat individual, 4 TV, 2 bai cu cabina de dus, 2 balcoane, vedere la mare, 90 mp);
1 Little John Suite cu 3 camere (sufragerie, 2 dormitoare: unul cu pat matrimonial, altul cu paturi separate, aer conditionat individual, 3 TV, 2 bai, din care una cu dus, vedere la mare, 60 mp);
1 Maid Marian Suite cu 2 camere (sufragerie cu minibucatarie, dormitor cu pat matrimonial, aer conditionat individual, 2 TV, baie cu dus, 2 balcoane, vedere la mare, 70 mp).

Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu card de acces, aer conditionat central, Tv prin satelit, telefon direct, mini bar, seif (gratuit), baie cu cada de dus si cabina, uscator de par, balcon. In camera se face curatenie zilnic, schimbarea prosoapelor se face zilnic iar a asternuturilor de 3 ori pe saptamana.
Alte facilitate:
Gratuite: sauna, baie turceasca, baie cu aburi, muzica live, fitness, aerobic, gimnastica acvatica, program de animatie, baschet, volei pe plaja, tir cu arc, darts, windsurfing, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, sala tv, internet wireless (in lobby), club, mini fotbal, mini golf, fresh-ul la micul dejun, inghetata.
Contra cost: masaj, jocurile video, solar, Jacuzzi, nocturna teren de tenis, cursuri de diving, internet-caf, bowling, sporturi nautice cu motor, bauturile energizante, fresh-ul de fructe pe timpul zilei, anumite bauturi de import, peeling corporal, pachetele pentru luna de miere.
Plaja: proprie, nisip, ponton. Bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.