LA BLANCHE ISLAND BODRUM

   Guvercinlik, Turcia

de la
2313  2131 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

La Blanche Island Resort este situat la 14 km distanta fata de aeroportul din Bodrum si la 25 km distanta fata de centrul orasului Bodrum.Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt dotate cu uscator de par, telefon, mini-bar (se suplimenteaza zilnic), seif, room service (contra cost), aer conditionat centralizat, cada, Wi-fi si balcon.

Facilitati hotel
Hotelul La Blanche Island pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 2 piscine exterioare cu tobogane, o piscina interioara, 7 baruri, Wi-fi gratuit, magazine, sali de conferinte, centru SPA, coafor, spalatorie (ambele contra cost). Ca si activitati de relaxare, turistii se pot bucura de 2 terenuri de tenis, sala de fitness, baie turceasca si de aburi, saun, aqua gym, volei, darts, discoteca si animatie. Hotelul dispune de plaja proprie cu nisip si ponton. Pe plaja, sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Localizare:
La Blanche Island Resort este situat la 15 km distanta fata de aeroportul din Bodrum si la 26 km distanta fata de centrul orasului Bodrum. Hotelul este situat pe malul marii si a fost deschis in anul 2014.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.