CESAR AUGUSTUS HOTEL


Descriere

 Localizare: Acest hotel este situat la aprox 7 min distanta fata de plaja, la aprox. 3,5 km de PortAventura si la aprox. 100 km fata de Barcelona.
Facilitati: Hotelul dispune de un restaurant tip bufet cu specific mediteranean si spectacole de gatit in timpul sezonului de varf. Acesta ofera oaspetilor sai si un snack bar si poolbar. WiFi-ul este gratuit in zonele publice ale hotelului. Hotel Caesar Augustus are 2 piscine, una pentru adulti, cu jacuzzi si una pentru copii. Hotelul dispune de asemenea si de sala de jocuri, lounge si de asistenta medicala (contra cost).
Servicii: Restaurantul tip bufet unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina are un specific mediteranenean, iar bauturile sunt contra cost. La restaurant se pot solicita scaune speciale pentru copii, iar acestea sunt gratuite.
Sport si divertisment: Animatii pentru copii si adulti, spectacole de seara, mini-club gratis pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, biliard (contra cost), tenis si teren de fotbal ( contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.