HOTEL CARIBE PORTAVENTURA


Descriere

 Localizare: Hotelul Caribe PortAventura are vedere la o piscina cu nisip alb si ofera acces gratuit la parcul thematic  PortAventura, aflat la aprox 5 minute de mers pe jos. In apropierea hotelului se afla plaja Llevant, o plaja cu nisip auriu, iar aeroportul din Barcelona este la aprox 82 km.
Facilitati: Hotelul Caribe pune la dispozitie o varietate de activitati pentru copii. La un cost suplimentar, oaspetii au acces la centrul de wellness al hotelului. Serviciile includ sauna, cada cu hidromasaj, baie de aburi, sala de gimnastica si piscina interioara incalzita. Printre facilitatile hotelului se numara un centru de fitness, o pista de alergare si un teren de minifotbal. Toate camerele ofera acces gratuit la parcul PortAventura pe tot parcursul sejurului, inclusiv pentru zilele de check-in si check-out.
Servicii: Hotelul pune la dispozitie 2 restaurante A la Carte, un restaurant tip bufet si un snack bar si 3 baruri.
Beneficii: Oaspetii hotelului dispun de acces gratuit si nelimitat in PortAventura, au dreptul la o intrare pe sejur, pe persoana la Ferrari Land, beneficiaza de discount-uri special pentru parcurile acvatice. Transportul de la hotel la parcurile PortAventura este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.