HOTEL EL PASO PORTAVENTURA


Descriere

 Localizare: Acest hotel este situat in cadrul complexului PortAventura , fiind amenajat in stilul unei ferme mexicane, iar la aprox 82 km se afla aeroportul din Barcelona.
Facilitati: Hotelul dispune de o piscina in aer liber ce are sezlonguri si o corabie de pirati in mijloc. Sunt disponibile si piscine pentru copii. La un cost suplimentar, oaspetii au acces la centrul spa al Hotelului PortAventura Caribe Wellness. Serviciile includ sauna, cada cu hidromasaj, baie de aburi, sala de gimnastica ?i piscina interioara incalzita.
Servicii: Hotelul pune la dispozitie 1 restaurant A la Carte, un restaurant tip bufet si un snack bar si 3 baruri. Tariful all inclusive include prânzul si cina servite in restaurantul mexican al hotelului sau in anumite restaurante din parcul PortAventura, in functie de programul de functionare.
Beneficii: Oaspetii hotelului dispun de acces gratuit si nelimitat in PortAventura, au dreptul la o intrare pe sejur, pe persoana la Ferrari Land, beneficiaza de discount-uri special pentru parcurile acvatice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.