HOTEL GOLD RIVER PORTAVENTURA


Descriere

 Localizare: Hotelul este situat in incinta complexului PortAventura si in apropiere de Ferarri Land la aprox 300 m, Aeroportul din Barcelona este la aprox 81 km distanta.
Facilitati: Hotelul dispune de o piscina in aer liber, iar in functie de disponibilitate oaspetii hotelului au gratuit un sezlong la plaja, iar prosoapele sunt gratuite, atata timp cat se lasa la receptie un depozit de 15 euro, care va fi returnat la finalul sejurului.
Servicii: Hotelul pune la dispozitie 1 restaurant A la Carte, un restaurant tip bufet si un snack bar si 2 baruri. In cazul oaspetilor ce au achizitionat cazare cu demipensiune, micul dejun se va servi in cadrul hotelului, iar cina se poate servi la restaurantul tip bufet de la Hotelul PortAvetura sau Caribe.
Beneficii: Oaspetii hotelului dispun de acces gratuit si nelimitat in PortAventura, au dreptul la o intrare pe sejur, pe persoana la Ferrari Land, beneficiaza de discount-uri speciale pentru parcurile acvatice.  Achizitiile facute in parc vor fi trimise gratuit la magazinul de suveniruri al hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.