HOTEL PLAYA PARK


Descriere

Localizare: Hotelul se afla situat intr-o zona linistita situata la doar 100 de metri de plaja si la 400 de metri de centrul plin de viata al orasului Salou, capitala turistica a regiunii Costa Dorada, la aprox 1,9 km fata de PortAventura.
Facilitati: Exista o terasa mare pe plaja, 2 piscine (una pentru adulti si una pentru copii), o zona de internet, un miniclub, minigolf si o zona pentru copii. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai contra cost si servicii de coafor.
Servicii: Hotelul dispune de un restaurant tip bufet unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina, organizând saptamânal muzica live si petreceri tematice, cum ar fi petreceri mexicane, seri chinezesti si cine festive. De asemenea, hotelul are un bar-local cu autoservire, care ofera o varietate ampla de bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport si divertisment: Animatii pentru copii si adulti, spectacole de seara, mini-club gratis pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Ping-pong, billiard, teren de joaca, toate contra cost. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.