ALDEMAR ROYAL MARE SUITES


Descriere

Locatie:
Insula Creta (Heraklion), statiunea Anisaras, la 2 km de orasul Hersonissos, la 25 km de Heraklion si la 40 km de Agios Nikolaos.

Recomandari:
Hotel de lux, construit in stil cretan, inconjurat de spatii verzi. Parte din complexul Aldemar Royal Mare & Thalasso, fiind unul din primele 10 centre din lume de talasoterapie. O gama larga de servicii exclusiviste, inclusiv faimosul Centru-Spa si clubul de tenis Aldemar. Camere confortabile, restaurante, baruri, piscine, sali de conferinte, magazine, club pentru copii, animatie, sport. Recomandat pentru toate categoriile de turisti.

Descriere camere:
Un total de 44 camere.Facilitati camere: aer conditionat (15.05 - 15.09), uscator de par, TV, canale de muzica, frigider,mini-bar (la cerere, contra cost), seif (gratuit), Wi-Fi acces la internet (gratuit, limitat), baie, oglinda cosmetica si articole de toaleta, balcon sau terasa. Junior Suite Sharing Pool (~49 mp) Piscina comuna, dormitor si living in plan deschis, baie cu jacuzzi.Junior Suite Private pool (~49 mp) Piscina privata, dormitor si living in plan deschis, baie cu jacuzzi.Junior Suite Sea Front Private Pool (~49 mp) Aproape de mare, cu piscina privata, dormitor si living in plan deschis, baie cu jacuzzi.Family Suites Sharing Pool (~49 mp) Piscina comuna, dormitor cu doia paturi de o persoana si o canapea extensibila.VIP-Suite Sharing Pool (~59 mp) Piscina comuna, dormitor, dormitor si living in plan deschis, baie cu jacuzzi, WC / dus.VIP-Suite Private Pool (~59 mp) Piscina privata, dormitor si living in plan deschis, baie cu jacuzzi, WC / dus.VIP-Suite Sea Front Private Pool (~98 mp) Pe malul marii, la parter, cu piscina privata, dormitor cu birou, dormitor si living in plan deschis, sala de mese, baie cu jacuzzi, WC / dus.VIP-Suite Sea Front Upper floor (~59 mp) Pe malul marii, dormitor, dormitor si living in plan deschis, baie cu jacuzzi, WC / dus.Executive Suite Sharing Pool (~98 mp) Piscina comuna, un dormitor cu birou, dormitor si living in plan deschis, sala de mese, baie cu jacuzzi, WC / dus.Presidential Suite (~147 mp) Pe malul marii, cu piscina privata, doua dormitoare (unul cu birou), dormitor si living in plan deschis, sala de mese, doua bai cu jacuzzi, WC / dus.In plus, se aloca in Suite: fructe proaspete, apă minerală, alimentare zilnica ceai/cafea, curățenia de seară.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.