BELLA BEACH

de la
1548  1324 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL BELLA BEACH:
Un resort select construit in stil contemporan modern, recomandat pentru o vacanta relaxanta la malul marii. Hotelul a fost renovat integral in 2015.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL BELLA BEACH:
Hotelul se afla situat pe plaja din zona Anissaras, la aproximativ 700 m de statia de autobuz, 4 km de Hersonissos si 22 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL BELLA BEACH este situat pe o plaja de nisip si pietricele (se traverseaza o straduta pietonala). Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite pentru oaspetii hotelului.
Dotari camere:
La HOTEL BELLA BEACH camerele au un aspect modern si sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, telefon, mini frigider, seif (contra cost), televizor, internet wireless gratuit, DVD player, balcon sau terasa. Ocuparea minima pentru camerele family cu 2 dormitoare: 2 adulti + 2 copii
Facilitati HOTEL BELLA BEACH:
Restaurante si baruri: un restaurant principal “Pergola”, restaurant a la carte “Olive Tree”, un snack bar, un bar in zona receptiei si un bar pe plaja.
Sport si recreere: piscina interioara, 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele gratuite, centru spa cu Jacuzzi, saloane de masaj, sauna , baie de aburi, teren de baschet, volei, biliard, darts, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, centru fitness, teren de fotbal, mini golf, sala de jocuri (masa de brigde), discoteca (de 3 ori pe saptamana),
Facilitati copii HOTEL BELLA BEACH: mini club, loc de joaca, sala de jocuri, piscina, animatie, patuturi, baby sitting (la cerere, contra cost), meniuri speciale.
Alte facilitati: 3 magazine, 2 sali de conferinte (max 500 persoane).
Clasificare agentie: 5*
Web site: www.hersotels.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.