CRETA BEACH


Descriere

 CRETA  BEACH  4*    Ammoudara    www.cretabeach.Com

Localizare:  in orasul statiune Ammoudara pe plaja cu nisip alb de 9 km,  la 6 km vest de orasul Heraklion, la 10 km de aeroportul "Nikos Kazantzakis". Renovat în 2015, trei clădiri cu trei etaje. Clădire centrală si bungalouri. 

Hotelul este situat ideal pentru oaspeţii care doresc să exploreze zona din jur. Numeroase magazine, taverne si baruri se află la câtiva pasi.

Cazare:

 Un total de 150 de camere: Double Room (~ 17-19 mp), Doubles Bungalows (~ 20-22 mp), Family Room (~ 35-38 mp), Double Bungalows Water front View (~ 20-22 mp), Bungalow Superior (~ 28-34 mp). În camere: ind. aer conditionat, mini-bar, telefon direct, TV, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (contra cost), baie / dus, uscător de păr, set de baie, balcon / terasă. Double Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Double Bungalow Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Family Room Plan deschis, pat dublu si 2 paturi de o persoană. Double Bungalows Water front View (la 40 m de mare) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Bungalow Superior Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.

Tipul patului suplimentar este o canapea extensibilă.

Curătarea zilnică a camerelor, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână. 

 Facilitati: WiFi gratuit,  o piscină mare în aer liber, zonă de facut plajă, grădină, snack bar, precum şi terenuri de tenis si de volei pe plajă, tenis de masă, biliard.. De asemenea, seara este oferit un program de divertisment. Copiii au la dispoziţie un miniclub, dar şi o zonă separată la piscină.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.