Elpida ApartHotel


Descriere

Gouves este un oras mediteraneean, scăldat de soare, situat pe coasta de nord a Cretei, la aproximativ 16 km de capitala insulei, Heraklion.Pentru amatorii de sporturi nautice, Gouves reprezintă locul ideal.  Localizare Pentru amatorii de sporturi nautice, Gouves reprezintă locul ideal. Elpida Aparthotel se află în Kato Gouves, la 600 m față de plajă, fiind înconjurat de o grădină.Oraşul Heraklion este situat la 16 km de unitatea de cazare.In imprejurimi se găsesc sate frumoase, pitoreşti şi atracţii interesante, cum ar fi mănăstirea Saint John "Theologos", peştera Skotino şi peştera Eileithyia. Cele mai importante situri arheologice din zona sunt oraşele minoane Kokkíni Hani şi Amnísos  Facilitățile hotelului Elpida ApartHotel pune la dispoziţia turiştilor facilităţi precum: restaurant, bar, gradină, piscină in aer liber, mini market, facilităţi pentru barbeque, Wi-Fi şi parcare.In apropiere se găsesc numeroase magazine, baruri şi restaurante.  Facilitățile camerelor Camerele sunt dotate cu aer conditionat( contra cost), chicinetă, mini frigider, baie cu duş, uscator de par, seif ( contra cost), terasă sau balcon.Unele camera sunt cu vedere la munte.  Plaja Plaja se află la 8 minute de mers pe jos fată de unitatea de cazare. Facilități hotel
Elpida ApartHotel pune la dispoziţia turiştilor facilităţi precum: restaurant, bar, gradină, piscină in aer liber, mini market, facilităţi pentru barbeque, Wi-Fi şi parcare.In apropiere se găsesc numeroase magazine, baruri şi restaurante.

Localizare
Pentru amatorii de sporturi nautice, Gouves reprezintă locul ideal. Elpida Aparthotel se află în Kato Gouves, la 600 m față de plajă, fiind înconjurat de o grădină.Oraşul Heraklion este situat la 16 km de unitatea de cazare.In imprejurimi se găsesc sate frumoase, pitoreşti şi atracţii interesante, cum ar fi mănăstirea Saint John "Theologos", peştera Skotino şi peştera Eileithyia. Cele mai importante situri arheologice din zona sunt oraşele minoane Kokkíni Hani şi Amnísos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele sunt dotate cu chicinetă, mini frigider, cuptor, baie cu duş, terasă sau balcon.Unele camera sunt cu vedere la munte.