GRECOTEL AMIRANDES

de la
2210 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL GRECOTEL AMIRANDES:
Un hotel ideal pentru luna de miere, situat intr-o locatie perfecta, inconjurat de gradini parfumate, scaldate de ape azurii si lagune marginite de palmieri. Un complex relaxant si sofisticat ce ofera servicii la cele mai inalte standarde.
Tip masa: mic dejun si optional demipensiune
Localizare HOTEL GRECOTEL AMIRANDES:
Hotelul este situat pe plaja, la 2 km de Gouves, 10 km de Hersonissos si 18 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL GRECOTEL AMIRANDES este amplasat pe o plaja de nisip amenajata cu umbrele si sezlonguri.
Dotari camere:
HOTEL GRECOTEL AMIRANDES are 205 camere moderne si elegante, cu vedere la mare si gradina. Dotarile standard includ: televizor, telefon, aer conditionat, uscator de par.
Facilitati HOTEL GRECOTEL AMIRANDES:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant, bar, piscina in aer liber, piscina interioara, gradina, terasa, teren de tenis, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, salon de masaj, room service, inchirieri auto.
Facilitati copii: piscina, loc de joaca, gradina pentru copii, scaune speciale in toate restaurantele, magazine cu produse speciale pentru copii (servetele, pudra, crema de soare, jocuri si jucarii, papuci de plaja, hainute si accesorii pentru baie, preparate pentru infanti, medic, babysitting (la cerere), lectii pentru inot (peste 4 ani), tenis (peste 7 ani), scuba (peste 8 ani), bicicleta (peste 8 ani).
Clasificare agentie: 5*de lux
Web site: www.grecotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.