Descriere

Hotelul are o poziție excelentă față de plajă și centrul orașului Stalida, fiind recomandat atât familiilor cât și tinerilor.Horizon Beach se află la mai puţin de 150 de metri de o plajă cu nisip, restaurante şi magazine. Hotelul Horizon Beach 3* ofera oaspetilor sai piscina pentru copii, loc de joaca in aer liber, restaurant, bar la piscina, receptie, salon, TV lounge. Oaspetii hotelului Horizon Beach se pot bucura de biliard, tenis de masa sau darts.

Localizare

Hotelul Horizon Beach este situat la mare, la 1 km de centrul oraşului Stalida, între Hersonissos (3 km) şi Malia (5 km), la 30 km de Aeroport. Ambele oraşe sunt renumite pentru viaţa de noapte. A fost contruit în anul 1985, iar ultima renovare a avut loc în 2015.

Plaja

Plaja publică de nisip este situată la 350 m distanță de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă este de 10 euro/zi.

Facilitati hotel

Horizon Beach oferă restaurant, pool bar, recepţie, salon, TV lounge.

Facilitati camere

Camerele sunt situate în corpul renovat al hotelului Horizon Beach şi sunt dotate cu televizor cu satelit, telefon, frigider, balcon sau terasă, grup sanitar propriu cu duș, aer condiţionat, seif (contra cost).

Facilitati copii

Pentru cei mici, hotelul oferă loc de joacă în aer liber și secțiune în piscina exterioară.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie