Sentido Blue Sea Beach

de la
1336 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Baia Mare
Verifica disponibilitate

Descriere

Ocuparea minima pentru camerele family este de 2 adulti + 2 copii.
Descriere: Un resort cu un feedback pozitiv din partea turistilor si o pozitie excelenta, pe plaja de nisip din statiunea Stalis.
Localizare: Hotelul este situat pe o plaja de nisip (se traverseaza o straduta), la 50 m de centrul statiunii Stalis si 32 km de aeroportul din Heraklion.
Dotari camere: Sentido Blue Sea Beach dispune de 225 camere, bungalouri si suite. Camerele standard au o suprafata de 20-25 m2 si sunt dotate cu 2 paturi separate sau un pat matrimonial, o canapea, televizor, telefon, acces internet (contra cost), aer conditionat, frigider, uscator de par, balcon/terasa. La sosire oaspetii hotelului sunt intampinati cu un pachet de bun venit incluzand un cos cu fructe, o sticla de vin si apa.
Facilitati hotel: Micul dejun bufet este servit in restaurantul principal. Pranzul (optional) si cina includ specialitati cretane si internationale si sunt preparate din produse locale proaspete, in special legume si peste. Cina mai poate fi servita si in restaurantul a la carte. Dupa cina va puteti relaxa in barul hotelului savurand un pahar de sampanie sau un cocktail. Pe durata zilei este deschis barul de la piscina unde sunt servite bauturi reci si diverse gustari. Resortul ofera un centru spa unde va puteti relaxa in piscina interioara (incalzita din aprilie pana in octombrie), in baia cu aburi sau in jacuzzi. Sunt disponibile de asemenea si servicii de masaj si tratamente de infrumusetare. Hotelul dispune si de o piscina exterioara, un centru fitness, mese de biliard si tenis si un mini club pentru copii intre 4-12 ani. Accesul la internet wireless este gratuit in zona receptiei.
Tip masa: demipensiune si optional all inclusive
Web site: www.bluesea.gr
Clasificarea oficiala: 5*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.