Stella Village

de la
1393  1295 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Intr-o zona de vis la marea din Analipsis, Stella Village intampina oaspeti din intreaga lume. Intr-o scurta calatorie cu masina (zece minute), oaspetii ajung la interesantul Hersonissos, cea mai faimoasa si celebra destinatie de vacanta din insula Creta. Cafenele, magazine, banci, baruri si restaurante se intind de-a lungul ambelor parti ale drumului care traverseaza cosmopolitul Hersonissos.

Localizare: Heraklion, locul numeroaselor muzee diferite si a palatului Minoic din Knossos, este la numai douazeci de minute departare.

Facilitati hotel: Plaja privata, internet wireless, bar, restaurant, mini market, magazin de suveniruri, 2 piscine pentru adulti, 3 piscine pentru copii, miniclub, loc de joaca pentru copii, sezlonguri, umbrele de plaja, SPA, sala de fitness, receptie deschisa 24/24, spalatorie (contra cost)

Dotari camera: Frigider, TV prin satelit, aer conditionat, set de baie, cada/cabina de dus, balcon/terasa mobilate, uscator de par, seif (contra cost), minibar (contra cost)

Plaja: Hotelul are plaja privata.

Website: http://www.stellavillage.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.