Five Palm Jumeirah Dubai


Descriere

Hotelul Five Palm Jumeirah Dubai este situat in arhipelagul artificial Palm Jumeirah in Emiratele Arabe Unite, creat prin reciclarea terenurilor de catre Nakheel, care se extinde in Golful Persic.

Localizare

Face parte dintr-o serie mai larga de dezvoltari numite Insulele Palm, inclusiv Palm Jebel Ali si Palm Deira, care, dupa finalizare, vor creste impreuna tarmul Dubaiului cu un total de 520 kilometri (320 mi). Acesta este situat pe zona de coasta Jumeirah a emiratului Dubai, in Emiratele Arabe Unite. Hotelul are plaja privata si 5 piscine in aer liber, inclusiv o piscina cu lungimea de 55 de metri, care trece prin centrul complexului. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in toata proprietatea.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera 468 de camere si suite spatioase, impartite pe 16 etaje. Acestea au decor simplu, dar elegant, cu accente deosebite, si vedere superba la Golful Arabic. Noul complex impresionant ofera o serie de facilitati uimitoare, incluzand restaurante remarcabile cu bucatari de clasa mondiala, un centru spa modern si o sala de karaoke la Maiden Shanghai. Complexul ofera acces usor la Aeroportul International Dubai (DXB) si Aeroportul International Al Maktoum (DWC), aflate la doar 30 de minute de mers cu masina. Mall of the Emirates este la 20 de minute cu masina, iar Dubai Mall se afla la 30 de minute de proprietate. Toate parcurile de distractii de la Dubai parks and Resorts sunt accesibile in 30 de minute

Facilitati camera:

O paleta de culori usoare infuzatate cu tonuri de pamant si contrast de bronz periat cu accentele de teal care amintesc de apele azure. Toate camerele au balcon si bai spatioase din marmura greceasca si italiana, cu dusuri cu efect de ploaie si cazi de baie cu oglinda. Fiecare camera are televizoare LED, un centru elegant de bauturi racoritoare si balcoane cu vedere spre oras sau ocean.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Sala de conferinta
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Lift
Babysitting
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Rent-a-car
Lux
Exotic

Locatie