Holiday Inn Dubai Festival City


Descriere

Situat în inima celei mai noi destinații de cumpărături, culinare și de divertisment, Dubai Festival City extinde un bun venit pentru a lucra și a juca.

Localizare:
Situat în inima celei mai noi destinații de cumpărături, culinare și de divertisment, Dubai Festival City extinde un bun venit pentru a lucra și a juca. Fie că treceți, în oraș pentru afaceri sau pur și simplu scăpați pentru week-end, Holiday Inn Dubai Festival City este alegerea perfectă pentru o escală, cu designul său contemporan și spațios, acces la o varietate de restaurante și facilități de agrement, un scurt de la Aeroportul Internațional Dubai și centrul orașului, precum și acces direct la Festival City Mall, oferind peste 500 de magazine de vânzare cu amănuntul, inclusiv singurul magazin Robinsons din Emiratele Arabe Unite, și acasă la spectacolul de apă IMAGINE, cu laser și foc.

Facilitati hotel:
Hotelul are 3 restaurante, o piscină în aer liber și un centru de fitness sunt disponibile la acest hotel. WiFi în zonele publice este gratuit. Alte facilități includ un bar / lounge, un centru de afaceri de 24 de ore și room service 24 de ore pe zi.

Facilitati camera:
Toate cele 507 de camere sunt dotate cu grijă, cum ar fi halate de baie și papuci, plus Wi-Fi gratuit, internet prin cablu gratuit și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Oaspeții vor găsi, de asemenea, room service 24 de ore pe zi, frigidere și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.