Mitsis Norida Beach


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in 1981, renovat in 2011 si are 455 camere si apartamente situate in bungalouri si in cladirea principala.

Localizare:
in zona Kardamena, pe plaja cu nisip si pietricele, la 5 km de statiunea Kardamena, la 32 km de orasul Kos, la 11 km de aeroport. Dotari camera: baie cu cada sau dus, uscator de par,aer conditionat, TV satelit, minibar (cu plata), seif (cu plata), telefon, balcon sau terasa. Facilitati hotel: 3 restaurante, 4 baruri, 3 piscine in aer liber din care una cu apa sarata, o piscina cu tobogane si o piscina pentru relaxare, 2 tobogane pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina gratuit, internet (cu plata), minimarket, magazin de suveniruri si bijuterii, inchiriere de masini si motoscutere. Clasificarea oficiala a hotelului in Grecia: 4*. Activitati: 2 terenuri de tenis, volei pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, darts, baschet, salon de bridge, programe de animatie si divertisment. Cu plata suplimentara: biliard, sporturi acvatice, centru spa (la hotelul Mitsis Blue Domes). Facilitati pentru copii:piscina cu apa dulce, piscina cu apa de mare, loc de joaca, miniclub, juniorclub, programe de animatie, zona pentru copii in restaurant.
Opinia noastra: hotel cu numeroase facilitati si servicii recomandat familiilor cu copii. Clasificarea tour operatorului: 4* superior. Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Website: www.mitsishotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.