LOUIS PHAETHON


Descriere

Se afla pe plaja Yeroskipou, la doar 3 km de centrul lui Kato Paphos. Hotelul este inconjurat de verdeata. In apropiere, la 20 de minute de mers cu masina se afla baile Afroditei si de asemenea locul ei de nastere. Tot in apropiere, tronand peste portul de pescuit, se afla fortareata Paphos, unde in fiecare septembrie au loc spectacole de opera, in cadrul festivalului anual de opera din Cipru.SPA&Welness
Hotelul are centru SPA si ofera masaj si sauna umeda si uscata.

Food and beverages
Hotelul ofera un mic dejun de tip buffet si seri tematice pentru cina, ca sera italiana, cipriota, internationala, etc.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de 2 piscine exterioare si o piscina interioara, incalzita in timpul iernii. Are de asemenea un aquapark cu 6 tobogane, piste de bowling, 2 terenuri de badminton si doua terenuri de tenis si masa de tenis de masa. Se poate practica tirul cu arcul, bridge-ul, billiard-ul, jocurile electronice, voleiul de plaja, basketul si aerobicul. Exista de asemenea un SPA, sala de fitness, sauna umeda si uscata. Seara se poate merge la clubul de noapte.

Localizare
Se afla pe plaja Yeroskipou, la doar 3 km de centrul lui Kato Paphos. Hotelul est inconjurat de verdeata. In apropiere, la 20 de minute de mers cu masina se afla baile Afroditei si de asemenea locul ei de nastere. Tot in apropiere, tronand peste portul de pescuit, se afla fortareata Paphos, unde in fiecare septembrie au loc spectacole de opera, in cadrul festivalului annual de opera din Cipru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera serviciu de portar, colt de internet, schimb valutar, baby-sitting( contra cost), curatatorie, taxi, inchirieri masini, doctor, coafor si make-up artist, magazine de bijuterii, camera TV, wi-fi in camera(contra cost), wi-fi gratuit la receptie, magazine de suveniruri, sala de fitness, SPA( cu plata), sala de jocuri, club de noapte(gratuit). Are de asemenea aqua-park care se intinde pe 5000m2.