FERGUS BERMUDAS


Descriere

Hotelul Fergus Bermudas reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta alaturi de cei dragi si de copii, intr-o locatie exotica si aproape de plaja situat fiind pe superba insula Mallorca.

Puncte forte
- Situat aproape de plaja- Camere spatioase si confortabile- Piscina atat exterioara cat si interioara- Facilitati pentru copii- Restaurant in incinta hotelului

Localizare
Hotelul Fergus Bermudas este situat la doar cativa pasi de superba plaja Palmanova si la doar 200 de metri de centrul orasului. In apropierea hotelului, se regasesc restaurante, magazine, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul Acvatic de Distractii Aqualand (la aproximativ 2 km de hotel), Parcul Acvatic Western (la 2 km de hotel), Plaja Santa Ponsa (la aproximativ 4.5 km de hotel) si Portul Adriano (la aproximativ 6 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 17 km fata de hotel.

Plaja
Playa Palmanova este o plaja lunga cu nisip fin si auriu situata la o distanta de 7 kilometri fata de Calvia, intre Punta Nadala si Es Carregador. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel
Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul Fergus Bermudas, se numara: terasa la soare si gradina, diferite spectacole, stand-up comedy, internet wireless gratuit, parcare private (gratuita), cafenea, snack bar, access pentru persoanele cu dizabilitati, spatiu pentru depozitarea bagajelor, birou de turism, schimb valutar, serviciu de spalat si calcat haine (contra cost), transfer aeroport (contra cost), zona pentru fumatori, aer conditionat si incalzire, lift, inchirieri de biciclete (cost suplimentar).

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 126 camere, generoase si primitoare. Camerele duble standard au o suprafata de 20 metri patrati si sunt dotate cu: telefon si televiziune prin cablu, aer conditionat si incalzire, mini-bar, baie privata, uscator de par, balcon, seif.

Facilitati copii
Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: teren de joaca pentru copii, zona de joaca inauntru, animatori, scaune inalte la restaurant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )