FERGUS STYLE CALA BLANCA SUÝTES


Descriere

Hotelul Fergus Style Cala Blanca Suites reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa imbine vederile de neegalat ale superbului golf din Santa Ponsa, cu briza racoroasa de pe coasta de vest.

Puncte forte
- Camere primitoare si confortabile- Piscina exterioara- Plaja privata- Restaurant in incinta hotelului

Localizare
Hotelul Fergus Style Cala Blanca Suites este situat la doar 500 de metri de centrul orasului Santa Ponsa. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Centrul de Scuba Diving (la 1.3 km de hotel), Centrul de Excursii cu Vaporasul Cruceros Cormoran (la 2 km de hotel), Centrul de Tenis Jonathan Markson (la 2.5 km de hotel), Fishness Fish Spa & Wellness (la 2.5 km de hotel) si Aqua land (la aproximativ 4.7 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 23 km fata de hotel.

Plaja
Plaja este una privata, cu nisip fin si auriu, reprezentand locul ideal pentru cei care vor sa imbine vederile de neegalat ale Golfului Santa Ponsa cu intimitatea si autenticitatea unei plaje salbatice.

Facilitati hotel
Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul Fergus Style Cala Blanca Suites, se numara: camera pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati, schimb valutar, sali amenajate pentru conferinte si petreceri (contra cost), restaurant in incinta hotelului ce ofera si meniuri cu diete speciale (la cerere), snack-bar, internet wireless gratuit, parcare publica gratuita (la o locatie in apropierea hotelului), serviciu de spalatorie (pentru haine/cost suplimentar), transfer aeroport (cost suplimentar), lift, inchirieri auto, room service, spatiu amenajat pentru depozitarea bagajelor, terasa la soare si gradina.

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 175 de camere, confortabile si primitoare. Camerele standard au o suprafata de 40 de metri patrati si sunt dotate cu: televiziune prin cablu si telefon, aer conditionat, minibar, seif, birou, baie privata, balcon, priza langa pat, suport de haine si uscator de rufe.

Facilitati copii
Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: serviciu de babysitting (cost suplimentar), club pentru copii si animatori, teren de joaca, camera prevazuta cu diferite jocuri, piscina pentu copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )