PARGA BEACH RESORT


Descriere

Website
http://masthotels.gr/pargabeachhotel/en/about-3/

Spa & Wellness
Parga Beach Resort ofera o varietate de servicii de masaj si relaxare, diverse tratamente corporale, manichiura, pedichiura etc in cadrul centrului Spa „Armonia”. Nu ezitati sa profitati de serviciile oferite de Armonia Spa si faceti o programare la recepția hotelului.

Drinks & Food
Restaurantul Thalassa Seaside Restaurant & Bar se afla pe plaja, are vedere catre castelul din Parga si serveste in cea mai mare parte mancaruri traditionale.

Sport si divertisment
Buna dispozitie, relaxarea si divertismentul sunt asigurate in cadrul hotelului de facilitati si servicii pentru petrecerea timpului liber, precum : 2 pisine exterioare (Gamma si Omega), sporturi nautice ca windsurf, ski nautic, jet ski, kayak, yachting, parasailing, sporturi ce se pot practica in apropierea hotelului, paddle la plaja.

Localizare
Renovat in 2011, hotelul este localizat in fata uneia dintre cele mai frumoase plaje cu nisip din zona Parga, plaja Valtos (premiata in 2015 cu Blue Flag), care ofera si o vedere superba spre Castelul Venetian. Este organizat sub forma unui sat, cu bungalow-uri si o minunata gradina de maslini si flori. Centrul orasului Parga este la 15 minute de mers pe jos sau 5 minute cu taxi-ul de apa ce poate fi luat de la plaja. In imediata apropiere se afla mai multe supermarketuri, taverne si restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.