BLUE SEA LAGOS DE CESAR


Descriere

Booking.com - Bine 7.1 Situat in statiunea Puerto Santiago, in Vestul insulei Tenerife, la doar 400m fata de plaja cu nisip vulcanic, cu o priveliste deosebita asupra oceanului. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 42 km. In apropiere sunt renumitele stanci “Los Gigantes”, Parcul National Teide este la 30 min. Dispunde de 116 camere spatioase, compuse dintr-un dormitor, un living cu canapea extensibila si o terasa.

Localizare:

Situat in statiunea Puerto Santiago, in Vestul insulei, la doar 400m fata de plaja cu nisip vulcanic, cu o priveliste deosebita asupra oceanului. In apropiere sunt renumitele stanci “Los Gigantes”, Parcul National Teide este la 30 min., iar Aeroportul Tenerife Sud la 40 min. cu masina.

Facilitati hotel:

Restaurant, bar, recepţie deschisă nonstop, facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, snack bar, terasă la soare, sală de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), biliard, tenis de masă, piscină în aer liber, săli de conferinţă şi petreceri, animatie.

Facilitati cazare:

Dispunde de 116 camere spatioase, compuse dintr-un dormitor, un living cu canapea extensibila separat si o terasa. Camerele sunt echipate cu TV, telefon, seif (contra cost), aer conditionat, grup sanitar, uscator de par.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie