H 10 Costa Adeje Palace

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Situat langa mare, pe Costa Adeje, si cu acces direct la plaja La Enramada, H10 Costa Adeje Palace este locul ideal pentru a savura vremea primavaratica din Tenerife si de a descoperi aceasta insula magnifica.

Localizare: Hotelul se afla situata in zona de sud a insulei, in Costa Adeje, una dintre cele mai cunoscute regiuni turistice. Acesta se afla la 27 de km distanta de aeroportul Tenerife Sud, la 85 km de aeroportul Tenerife Nord si la 84 km de capitala insulei Santa Cruz de Tenerife. In apropierea hotelului se afla mai multe terenuri de golf pentru impatimitii acestui sport.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor acces wi-fi pe intreaga arie, 3 piscine exterioare o piscina pentru copii, piscina interioara si Jacuzzi, sala de fitness, magazine, teren de mini golf, parcare interioara, parcare exterioara, serviciu de transport gratuit catre Playa de las Americas, serviciu de curatatorie. Turistii se pot bucura de preparate culinare deosebite la unul dintre restaurantele sau barurile hotelului. Centrul Spa Despacio pune la dispozitia turistilor o piscine interioara, o gama larga de tratamente de infrumusetare, Jacuzzi, sauna, baie turceasca, sala de fitness si sali pentru masaj.Hotelul Costa Adeje ofera si un pachet special : 'Privilege, exclusive rooms and services' . Acesta include o gama larga de tratamente , meniuri speciale si cazarea in cele mai bine pozitionate camere ale hotelului.Servicii Privilege:- Zona de lounge speciala cu bar, ceai, cafea, presa, Tv LCD 52' si acces gratuit la calculatoare cu internet de viteza si imprimante- Zona de relaxate cu vedere la mare, jacuzzi, bauturi balineze, umbrele si sezlonguri pentru plaja si bar- Terasa cu vedere la ocean- Mic dejun si cina servite in restairantul a l'a Carte Tosca ( in functie de tipul de masa ales in momentul rezervarii)- Acces gratuit la centru spa Despacio, 10% reducere la tratamente si la salonul de infrumusetare- Receptie speciala pentru clientii ' Privilege'- Late check out ( in functie de disponibilitatea hoteliera)All inclusive deluxe: mesele principale, bauturile premium, cocktailurile, snakurile si serviciile personalizate precum si intrarea gratuita la sala de fitness, 10% discount la centrul Spa, la tratamente si serviciile de infrumusetare.

Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitia turistilor un numar total de 467 de camere.Camerele duble standard sunt camere spatioase, elegant decorate, echipate cu balcon/ terasa, Tv LCD 35 ' , mini bar ( la cerere in functie de tipul de masa ales), seif ( contra cost), aer conditionat, baie cu uscator de par.Junior suite formate dintr-o zona de relaxare cu canapea si terasa mare cu vedere la piscine, ocean sau gradina. Acestea au aceleasi dotari ca si camerele standard la care se adauga filtrul de cafea, statie pentru iphone si ipod, halate si papuci, mini bar , prosoape pentru piscina, baie cu uscator de par si oglinda pentru machiaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.