JACARANDA

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Localizare: aflat la 350 metri de plaja Fanabe din Costa Adeje hotelul Jacaranda este ideal pentru familiile cu copii. Langa hotel se afla numeroase centre comerciale.
Dotari camere: Acest complex hotelier modern este compus din mai multe cladiri. Intre cladiri se afla o portiune cu piscine tropicale si cascade.
Hotelul are 563 camere spatioase decorate in culori calde. Toate sunt echipate cu baie, aer conditionat, uscator de par, seif si minibar (ambele contra cost), tv satelit, wi-fi contra cost, telefon. Camerel superioare au vedere la mare sau la piscina si au mobilier nou, bai renovate si televizor cu ecran plat.
Facilitati hotel: hotelul dispune de gradina, terasa, terasa la soare, piscine in aer liber (2 piscine separate pentru copii), bar, restaurant (bufet), snack bar, internet wireless, sali de conferinta, parcare. Activitati: teren de tenis, sala de fitness, camera de jocuri, solar, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, inchirieri biciclete, animatori, mnuzica live
Facilitati pentru copii: aminatie pentru copii si jocuri, minidisco, piscina, teren de joaca
Plaja: publica cu nisip aflata la 350 metri Umbrelutele si sezlongurile la plaja sunt contra cost.
Tip masa: demipensiune
Pagina web: http://www.hoteljacaranda.es/en/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.