POSEIDON


Descriere

Localizare: Bucurandu-se de o pozitie excelenta pe plaja, hotelul Poseidon Beach este situat la 500 metri de centrul animatei statiuni Laganas, la 4 km de aeroport si 7 km distanta de orasul Zakynthos a capitala insulei. Plaja din Laganas a fost premiata cu Blue Flag si de asemenea este renumita pentru testoasele Caretta-Caretta ce an de an isi depun ouale in anumite zone ale plajei.

Facilitati hotel:
Complexul promoveaza conceptul de All Inclusive si pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati si servicii. Astfel mesele servite in regim buffet sunt variate si propun preparate atat din bucataria traditional greceasca si mediteraneean cat si din cea internationala, gustarile sunt prezente la snack bar-ul de langa piscina iar bauturile sunt locale si pot fi gasite in restaurant si in baruri (bere, vin, bauturi racoritoare). Piscina exterioara este inconjurata de sezlonguri si umbrelute, acestea fiind gasite si in gradina si pe plaja. Cei mici se pot juca in sala de jocuri tenis de masa, billiard, in piscina sau la locul de joaca special amenajat.
Alte facilitati: receptie, bar, lobby, internet cafe, acces internet Wi-Fi in spatiile publice ale hotelului, lift, rampa pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii, aer conditionat in zonele interioare, gradina, parcare.

Facilitati camere: Cele 250 de camere ale complexului sunt spatioase si util mobilate fiind echipate cu aer conditionat ( gratuit in lunile iulie-august ), TV satelit, telefon, radio, frigider, seif, baie cu dus, articole de toaleta si uscator de par, balcon cu vedere spre gradina, piscina sau mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.