Palazzo Di Zante


Descriere

Divertisment
Activitati/Divertisment: Pentru a asigura buna dispozitie a turistilor, hotelul Palazzo Di Zante ofera biliard, jocuri video si internet cafe (contra cost). De asemenea nu lipsesc programele de animatie din timpul zilei precum si spectacolele organizate seara (karaoke, seara greceasca, spectacole de cabaret). Facilitati copii: Piscina exterioara, mini club (4-12 ani), acces la parcul de distractii Zantino World (deschis intre orele 11:00 si 22:00). Piscina: Piscina in aer liber cu umbrele si sezlonguri oferite gratuit. Plaja: Plaja publica de nisip se afla la 150 de metri, accesibila cu liftul sau pe o poteca. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: personal multilingv, recepţie, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, acces Wi-Fi la receptie gratuit, centru Spa (sala de gimnastica, masaj, jacuzzi, sauna), salon de infrumuseţare, piscine pentru adulţi si copii, bar la piscine, programe de animaţie pe timpul zilei si spectacole seara, karaoke, seif (contra cost), inchirieri masini si biciclete, sali de conferinta, magazin de suveniruri, camera de bagaje, doctor la cerere, babysitting.

Localizare
Hotelul este situat pe varful unui deal, la 150 de metri de celebra plaja de nisip Mavratzis, in frumoasa zona Vassilikos, Zakynthos. Hotelul este adiacent hotelurilor Zante Royal Resort si Zante Imperial Beach. Orasul Zakynthos se afla la o distanta de 15 km de hotel iar aeroportul, la17 km.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 181 camere decorate modern si utilate cu aer conditionat gratuit, TV prin satelit, telefon cu linie directa, minifrigider, seif (contra cost, 3 euro/zi sau 18 euro/ saptamana), baie cu uscator de par, balcon cu vedere la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.