Pensiunea Restaurant Cetate


Descriere

Statiunea balneoclimaterica permanenta Balvanyos, este situata pe versantul sudic al muntilor Bodoc in curbura carpatilor la o altitudine de 840m-950m.

Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanetilor post vulcanice, statiunea ofera oaspetilor conditiile unei vacante si peisajul atragator al muntilor din imprejurimi si excelente posibilitati pentru diferite tratamente.

Pensiunea Cetate se afla in Baile Balvanyos, la doar 5 km de Cetatea Balvanyos, si ofera unitati de cazare cu baie privata, facilitati de gratar, o terasa si un restaurant.

Facilitati:Toate unitatile de cazare de la Pensiunea Cetate ofera TV prin cablu, frigider si baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele camere au balcon.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 33 de locuri de cazare de 3 margarete: 9 camere cu pat dublu, 3 camere cu 2 paturi simple, 3 camere cu un pat dublu si un pat simplu.
Tipuri de camere:
- camera dubla matrimoniala - suprafata de 15 mp;
- camera dubla twin - suprafata de 15 mp;
- camera tripla - suprafata de 18 mp - pat pentru o persoana si pat dublu;

Sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri.

Oaspetii pot lua masa la restaurantul a la carte cu o capacitate de 120 de locuri, care serveste micul dejun, pranzul si cina.

De asemenea, proprietatea ofera facilitati la un cost suplimentar, precum cutie de valori, sauna si servicii de spalatorie si de inchirieri biciclete.

Nu sunt acceptate animalele de companie.

Atracti turistice:Lacul Sf. Ana, unde sunt disponibile barci de inchiriat, este la mai putin de 12 km de proprietate. Gara Baile Tusnad si Gara Targu Secuiesc sunt la 20 km.
Posibilitati de recreere:
- plimbari cu trasura
- plimbari cu barca (in lacul Sf. Ana)
- excursii cu microbuz 8+1 pers.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie