Descriere

Hotelul Domnitei se afla in cartierul Caciulata al statiunii Calimanesti Caciulata, la o distanta de doar 3 km de gara.

Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* ofera cazare in camere duble intr-o atmosfera calda si intima.

Hotelul Domnitei 3*, are o capacitate de 30 de locuri (15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4*, ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta, intr-un cadru linistit.

Fiecare camera de la Hotelul Domnitei detine baie moderna. Dotari: grup sanitar propriu, uscator de par, televizor LED, minibar, internet, sistem incalzire.

Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati: sala de conferinte, piscina exterioara / piscina interioara cu apa calda, tenis de masa, spatiu de joaca pentru copii interior - exterior, mic dejun, seif la receptie, sauna finlandeza, sauna uscata si sauna cu infrarosii, salina si parcare iluminata.

Piscina cu apa calda care deserveste Hotelul Domnitei si Pensiunea Domnitei asteapta turistii in orice anotimp sa se bucure de posibilitatea de a practica inotul in conditii de confort maxim. Piscina interioara este organizata pentru un acces facil din interior cat si din exterior. Astfel accesul din camerele din incinta este comod si rapid.

De asemenea la exterior se afla o piscina, in care apa are temperatura mediului ambiant si care este potrivita pentru utilizarea in sezonul estival.

In fiecare dimineata, oaspetii pot lua micul dejun pe terasa panoramica, cu vedere la piscina mare. Barul-restaurant de la hotel serveste mancaruri romanesti si internationale. Cei mici au la dispozitie un colt pentru copii si facilitati de tenis de masa.

Oferta de servicii este completata de o sala de conferinta si training-uri.

Zona de saune special amenajata unde turistii pot beneficia de relaxarea oferita de: sauna finlandeza, sauna uscata si de sauna cu infrarosii. De asemenea, salina este pregatita sa-si intampine oaspetii pentru o cura cu aerosoli salini, benefici pentru intretinerea aparatului respirator sau pentru tratarea anumitor afectiuni respiratorii.

Locatie ideala de cazare in Calimanesti Caciulata pentru cei aflati in tranzit pe Valea Oltului.

Parcare: Gratuita, in limita disponibilitatii.

Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie