CORFU CHANDRIS


Descriere

Drinks and food:
Alkinoos Restaurant : situat în holul hotelului, cu vedere spre grădinile liniștite ale golfului Dassia, acesta servește Mic dejun tip bufet de la 07:30-10:00 am și cină tip bufet de la 19:00-21:30. Meniuri pentru copii sunt de asemenea disponibile, precum și mâncăruri pentru diabetici și vegetarieni. Trattoria Nettuno : restaurant a-la-carte la plaja, ofera specialități italiene într-un mediu liniștit de la 12:00-16:00 si 19 :30-00:30. Deschis din iunie până în august . Nafsika Bar: barul principal al hotelului, situat în zona de lobby, servește cocktail-uri și băuturi de la 17:00-01:00. Lagoon Bar: situat pe terasa de la piscină, este deschis zilnic de la 10:00-18:00 si servește gustări , băuturi și cocktailuri. Esperides Beach Bar: situat pe plaja, este deschis zilnic de la 10:00-18:00 si servește gustări, băuturi și cocktail-uri. Room-service, disponibil la cerere, contra cost. Dress Code: Smart Elegant (pantaloni lungi necesari pentru domni si incaltaminte adecvata)

Localizare:
Hotelul Corfu Chandris este situat in statiunea Dassia, la 14 km de orasul Corfu, la 12 km de Aeroportul International "Kerkyra Kapodistris" si la 10 km de port.

Website:
www.chandris.gr

Spa si Welness:
Corfu Chandris are o sală de gimnastică excelenta cu facilitati pentru fitness și spa cu caracteristici impresionante. O lista detaliata a echipamentelor CYBEX cele mai bune echipamente disponibile la nivel mondial, gasiti pe site-ul hotelului. SPA-ul include: salon de masaj - sauna - jacuzzi - baie de aburi - o piscina exterioara, încălzita în lunile mai reci, situata chiar la intrarea in sala de gimnastica.

Sport si divertisment:
Ideal pentru turistii ce doresc o vacanta activa, hotelul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, parașutism, biliard, tenis de masa, volei, golf putting, jocuri electronice, echitatie (10 km distanta de hotel), teren de golf 18 gauri (5 km) si scuba diving (5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.