Oasis Plaza Hotel


Descriere

Descriere HOTEL OASIS PLAZA:
Hotelul este amplasat intr-o locatie ideala atat pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc o zona de baruri si shopping.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL OASIS PLAZA:
Hotelul este situat in zona centrala a Benidormului, in Plaza de Espana, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Poniente (350 metri) si 10 minute de plaja Levante.

Plaja:
Plaja Poniente este situata la 350 de metri. Aceasta este plaja cea mai extinsa din statiune cu mai mult de 3 km in lungime, transformand zona intr-un loc ideal pentru vacanta. Plaja Levante este situata la 10 minute de mers pe jos.

Dotari camere:
Hotel Oasis Plaza este dispus pe 6 nivele, iar camerele sunt decorate in nuante neutre. Toate camerele ofera televizor cu ecran plat, telefon, accesul la internet Wi-Fi - gratuit in zona publica (se plateste in camere), seif (contra cost).

Facilitati HOTEL OASIS PLAZA:
Hotelul Oasis este un hotel mic cu un stil aparte si decor vesel, ofera o piscina in aer liber la ultimul etaj al hotelului, restaurant in regim bufet, cafe bar, salon tv, salon internet. De asemenea, oaspetii se pot bucura de animatia oferita seara in cadrul hotelului.

Facilitati pentru copii:
In zona piscinei este amenajat un mic spatiu pentru copii.

Web: www.hoteloasisplaza.es/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.